top of page
sk8.jpeg
Zelf iets organiseren: Services

Zelf iets organiseren?

Wil jij je eigen activiteit organiseren of deze laten verzorgen? Wij bieden leuke ruimtes voor jouw vergadering, bijeenkomst of activiteit. Wij werken graag samen met mensen die het fijn vinden om bij te dragen aan een sociale en duurzame leefomgeving. Loop eens binnen of neem contact op via email, want wij denken graag met jou mee!

Hoe kun je meedoen?

Deelnemen aan activiteiten

In de eerste plaats natuurlijk als bezoeker en/of deelnemer aan activiteiten. Tijdens de inloop kun je terecht voor een kopje koffie of thee, om anderen te ontmoeten, over jouw initiatief te sparren, of rustig met je laptop te flexwerken. 

Zelf iets organiseren

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zelf iets willen organiseren. Richt jouw initiatief zich op een sociale en duurzame samenleving? Dan is de kans groot dat je jouw activiteit tegen wederkerige voorwaarden kunt organiseren. Dit betekent dat je dan geen gebruikskosten verschuldigd bent, maar iets in wederkerigheid terug doet, bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk. Als collectief werken we ook onderling met elkaar samen. Door elkaar te helpen en van elkaars diensten gebruik te maken houden we elkaars initiatieven vitaal.

Leren en werken

Als stagiaire, vrijwilliger en/of beginnend ondernemer kun je in De Stadskeuken werken aan je eigen ontwikkeling en je eigen doelen behalen. Waar de één op zoek is naar een zinvolle tijdsbesteding, kan de ander doelgericht werken aan zijn/haar toekomst. Wij stimuleren vrijwilligers ook om hun mogelijkheden te verkennen als zelfstandig ondernemer. Zo nodig stellen wij samen met jou en jouw begeleider een ontwikkeltraject op. We zijn officieel aanbieder van trajecten voor Activerend Werk en bezig met certificaten als erkend Leerbedrijf voor opleidingen.

Sociaal aandeelhouder

Je kunt ook betrokken zijn bij De Stadskeuken als samenwerkingspartner, adviseur of sponsor/fonds. We noemen dat ‘sociaal aandeelhouder’. Sociaal aandeelhouders zijn welkom om mee te denken en te doen in De Stadskeuken.

sk12.jpeg
bottom of page